OCENĚNÍ
OBJEVTE SVŮJ REVELTON
CZ
RYCHLÝ CHECK-IN
BLOG
Průvodce nejlepšími restauracemi ve městě

Restaurace v Rize

31.03.2023
NÁPADY NA CESTOVÁNÍ
Riga je město, kde si můžete vychutnat mimořádně rozmanitou nabídku gastronomických specialit, od tradiční lotyšské kuchyně po mezinárodní jídla, to vše doprovázené špičkovým servisem. Oslovili jsme naše ambasadory, aby se podělili o své oblíbené podniky, a přinášíme vám průvodce po nejlepších restauracích v Rize, které jistě potěší žaludek i chuťové buňky.

Vincents

Elizabetes iela 19, Riga
Google Maps
Tato restaurace oceněná michelinskou hvězdou je známá svou vytříbenou kuchyní a elegantní atmosférou. Šéfkuchař vytváří inovativní jídla, v nichž spojuje původní domácí a mezinárodní chutě a samozřejmě nejčerstvější místní suroviny.

Restaurace tří šéfkuchařů Tam labam būs augt

Jēkaba kazarmas, Torņa iela 4, Centra rajons
Google Maps
Restaurace 3 Pavaru, která se nachází v historické budově ve Starém městě, nabízí moderní pojetí lotyšské kuchyně. Jídelní lístek se mění v závislosti na ročním období a jeho základem jsou místní suroviny. Nenechte si ujít exkluzivní nabídku „stůl šéfkuchaře", kdy můžete sledovat proces přípravy jídla přímo před vašima očima.

Rocket Bean Roastery

Miera iela 29
Google Maps
Pokud patříte mezi milovníky kávy, neměli byste vynechat návštěvu Rocket Bean Roastery. Tato módní kavárna a pražírna nabízí domácí kávu a lehké občerstvení, například avokádové toasty a čerstvé pečivo. Díky luxusnímu interiéru v industriálním stylu a ochotné obsluze se kavárna stala oblíbeným místem setkávání místních obyvatel i turistů.

WHITEHOUSE

Tērbatas iela 2
Google Maps
Tato stylová restaurace a bar se nachází v samém srdci města a zaměřuje se na špičkovou evropskou a asijskou kuchyni. Díky týmu oddaných kuchařů, kteří vytvářejí nezapomenutelné kombinace chutí za použití nejlepších místních surovin, se každý pokrm stává uměleckým dílem.

LIDO Dzirnavas

Krišjāna Barona Iela 11
Google Maps
Rodinná restaurace nabízí bufetové stoly s pestrou nabídkou tradičních lotyšských jídel včetně polévek, grilovaného masa a vegetariánských pokrmů. V restauraci s dřevěnými interiérovými dekoracemi a krbem panuje útulná atmosféra, venku je velké dětské hřiště a malá kontaktní zoo – děti si to zamilují!
Doufáme, že vám tento malý průvodce pomůže objevit nejlepší restaurace a kavárny ve městě. Ať už jste zkušený gurmán nebo milovník lahodného jídla, můžete si vybrat kterýkoliv podnik ze seznamu a vydat se na nové gastronomické dobrodružství. Dobrou chuť!
Při rezervaci přes naše oficiální stránky získáte slevu
Promokod: BESTPRICE
Bon appétit!
S láskou, Revelton