OCENĚNÍ
OBJEVTE SVŮJ REVELTON
CZ
RYCHLÝ CHECK-IN
BLOG

Aktivity pro celou rodinu

Rodinná dovolená v Tallinnu

27.03.2023
NÁPADY NA CESTOVÁNÍ
Jako rodinný aparthotel v Tallinnu si dobře uvědomujeme, že na cestě může být obtížné najít aktivity, které zaujmou a pobaví všechny. Abychom vám plánování dovolené usnadnili, připravili jsme pro vás výběr nejlepších aktivit pro rodiny s dětmi v Tallinnu.

Prototehas

Vědecké centrum Prototehas, které se nachází v kreativní městské části Telliskivi, nabízí interaktivní výstavy zaměřené na technologie a inovace. Děti a dospělí se tu mohou prostřednictvím zábavných experimentů a aktivit seznámit s robotikou, programováním a elektronikou. Centrum také pořádá praktické workshopy a akce pro děti a rodiny.
Laste Sünnipäevad
Slavíte narozeniny na cestě? Pak vyzkoušejte službu Laste Sünnipäevad a vyberte si z široké nabídky narozeninových oslav pro děti. Součástí oslav je například pečení, malování, hledání pokladů a spousta dalších aktivit. Zatímco na děti dohlížejí profesionální animátoři, rodiče si mohou odpočinout.

Námořní muzeum Pakri-Margareeta

Námořní muzeum, které se nachází ve věži ze 16. století, nabízí fascinující expozici o námořní historii Tallinnu. Je věnována loďařství, námořní navigaci a podvodnímu výzkumu a děti si zde mohou vyzkoušet vedení virtuální lodi. Po prohlídce muzea doporučujeme zajít do kavárny Maru na chutné dobroty a pokochat se nádherným výhledem na moře.
Energiakeksus
Expozice interaktivního muzea Energiakeksus se věnuje energií a udržitelnému rozvoji. Pomocí praktických exponátů a zábavných experimentů se děti seznámí s obnovitelnými zdroji energie, energetickou účinností a ochranou životního prostředí a možná najdou i své životní povolání :)

Tervisemuuseum

Muzeum zdraví zkoumá historii lékařství a zdravotnictví v Estonsku. V muzeu jsou představeny exponáty věnované tradičním léčebným postupům, lékařským nástrojům a modernímu zdravotnictví. Děti si určitě zamilují interaktivní displeje, díky nímž si mohou vyzkoušet chirurgický zákrok a dozvědět se více o lidském těle. Mimochodem, toto muzeum je velmi oblíbené i mezi našimi ambasadory, takže jsme si jisti, že si návštěvu užijí i dospělí :)
Loodusmuuseum
Přírodovědecké muzeum je skvělé místo, kde se můžete seznámit s rozmanitým životním prostředím a divokou přírodou Estonska. Najdete tu vše od hmyzu až po savce a děti se mohou těšit na interaktivní prvky, různé aktivity a akce. A nenechte si ujít kostru obřího dinosaura ve vstupní hale!
Martsipan
Milovníci sladkostí si přijdou na své v muzeu a marcipánové dílně Martsipan. Tady se dozvíte o historii této tradiční estonské pochoutky a vyrobíte si vlastní marcipánové figurky, které si můžete vzít domů. Děti si užijí tuto kreativní činnost a vlastnoručně vyrobí něco chutného.
Muzeum Kiek in de Kök a podzemní tunely
Ponořte se do historie středověkého Tallinnu v muzeu Kiek in de Kök a Bastionových tunelech. V muzeu si prohlédnete exponáty zaměřené na opevnění starého Tallinnu a zbraně, kromě toho můžete navštívit podzemní tunely, které kdysi sloužily k obraně města. Z věže na vrcholu muzea je nádherný panoramatický výhled na historické centrum města.
Věříme, že tento výběr aktivit pro celou rodinu v Tallinnu vám pomůže naplánovat nezapomenutelný výlet. A my v Revelton Suites Tallinn uděláme vše pro to, aby byl váš pobyt co nejpohodlnější a nejpříjemnější.
Při rezervaci přes naše oficiální stránky získáte slevu
Promokod: BESTPRICE
S láskou, Revelton